Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Kanarya gözünü 21 milyon euroluk golcüye dikti: 127 gol 53 asist...

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Kanarya gözünü 21 milyon euroluk golcüye dikti: 127 gol 53 asist...

Devre arasında hücum hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, 21 milyon euroluk golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasını BAY geçen Fenerbahçe, kış transfer sezonu için çalışmalara başladı. Hücum hattını güçlendirme kararı alan sarı-lacivertli ekip, gözünü 21 milyon euroluk golcüye dikti. Kanarya, tarihe geçecek transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Sezon başında kadrosuna kattığı Cenk Tosun ve Yusuf en-Nesyri'den istenen katkıyı alamayan Fenerbahçe, devre arasında hücum hattına takviye yapma kararı aldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Hücum oyuncularından yeteri kadar verim alamayan sarı-lacivertli ekip, Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Shabab Al-Ahli formasını terleten İranlı golcü oyuncu Sardar Azmoun'a kancayı taktı.

Portekizli teknik adam Mourinho'nun, İranlı golcüyü Roma'ya da transfer etmek istediği hatırlatılırken tecrübeli teknik adamın bu kez bu transferde ısrarcı olduğu vurgulandı.

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon görev aldığı 9 karşılaşmada 9 gol 1 asiste imza attı. Yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 354 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 127 gol 53 asiste imza attı.

Sardar Azmoun-IR Iran

İranlı golcü için bugüne dek toplamda 21,80 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Golcü oyuncu Fenerbahçe'ye transfer olması halinde sarı-lacivertli ekibin tarihindeki ilk İranlı futbolcu olarak tarihe geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN