A Milli Takım'da sakatlık şoku! 2 oyuncu kadrodan çıkartıldı

A Milli Takım'da sakatlık şoku! 2 oyuncu kadrodan çıkartıldı

UEFA Uluslar B Ligi'nde 11 Ekim'de Karadağ ve 14 Ekim'de ise İzlanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nda sakatlık şoku yaşanıyor. İki oyuncu sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkartıldı.

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi'nde 11 Ekim'de Karadağ, 14 Ekim'de ise İzlanda ile mücadele edecek. Zorlu karşılaşmalar öncesinde A Milli Takım'da sakatlık şoku yaşanıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek ve Mert Günok aday kadrodan çıkarıldı. Kadrodan çıkartılan Mert Günok'un yerine Eyüpspor'un file bekçisi Berke Özer kadroya dahil edildi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"UEFA Uluslar Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmalar için dün İstanbul'da kampa giren A Milli Takımı'mızda yapılan sağlık kontrollerinin ardından İsmail Yüksek ve Mert Günok'un sakatlıklarının müsabakalar sürecinde tam olarak iyileşmeyeceği tespit edildi. Aday kadrodan çıkarılan iki futbolcu, tedavilerine kulüplerinde devam edecek. Bu gelişme üzerine ikas Eyüpspor'dan kaleci Berke Özer, A Milli Takım aday kadrosuna davet edildi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN