Dursun Özbek'ten Acun Ilıcalı'ya yanıt! "Bu samimiyetsizliğe rağmen biz, verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam ediyoruz"

Dursun Özbek'ten Acun Ilıcalı'ya yanıt! "Bu samimiyetsizliğe rağmen biz, verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam ediyoruz"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün akşam Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ü hedef alarak "Sen ne biçim bir insansın?" diye konuşan Fenerbahçe asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya yanıt verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün akşam katıldığı bir canlı yayında sarı-kırmızılı ekibin İkici Başkanı Metin Öztürk'ü hedef alan açıklamalara imza atan Fenerbahçe asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya yanıt verdi.

Sarı-kırmızılı ekibin sosyal medya hesabı aracılığıyla yapılan paylaşımda Özbek, Ilıcalı'nın 'samimiyetsiz' bir tavır takındığını belirtti.

Dün, Süper Lig'in dört büyük takımının başkanının bir araya geldiğini ve bu toplantıda "kardeşlik iklimi oluşturma" kararı alındığını vurgulayan Özbek, Ilıcalı'nın açıklamalarına şu şekilde yanıt verdi.

"Dün, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun davetiyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldik. Bu görüşmede tüm başkanlar olarak bir kardeşlik iklimi oluşturmak adına bundan sonra yapacağımız açıklamalarda daha dikkatli olacağımıza dair bir karar aldık.

BU SAMİMİYETSİZLİĞE RAĞMEN BİZ, VERDİĞİMİZ SÖZÜN ARKASINDA DURMAYA DEVAM EDİYORUZ

Kararımızdan daha 24 saat geçmeden bu toplantıda bulunan kulüplerden birinin yöneticisi bir televizyon programında yine aynı algılarla kulübümüzü hedef göstermeye çalışan açıklamalar yaptı. Bu samimiyetsizliğe rağmen biz, verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam ediyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğu zamanlarda kardeşi kardeşe düşman etmeye, toplumu germeye, kaos yaratmaya çalışan, buradan kendine çıkar sağlamayı uman bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk, yine karşısında olacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN