İstanbul'da 7 oteli bulunuyordu! O otel zincirinden şok karar: Otellerini kapattı

İstanbul'da 7 oteli bulunuyordu! O otel zincirinden şok karar: Otellerini kapattı

İstanbul'da 7 oteli bulunan o otel zincirinden şok karar! Otellerini kapatma kararı aldı! Artık faaliyet göstermeyecek...

İstanbul’da 7 otelle hizmet veren ünlü otel zinciri Nova Plaza Hotels, ekonomik krizin getirdiği zorluklar ve artan operasyonel maliyetler nedeniyle 3 otelini kapatma kararı aldı. Şirketin yaptığı resmi açıklamaya göre, Nova Plaza Park, Nova Plaza Taksim Square ve Nova Plaza Boutique otelleri, 1 Ekim 2024 itibarıyla faaliyetlerini durduracak.

Taksim Square - Nova Plaza

Nova Plaza Hotels CEO’su Batuhan Aydoğdu, alınan bu kararla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, uzun yıllardır hizmet veren bu otellerle vedalaşmanın zorluğuna dikkat çekti. Aydoğdu, “Bizi bu noktaya getiren ilk göz ağrılarımız ile bugün itibari ile artan operasyonel maliyetler sebebi ile vedalaşmak durumunda kaldık. Bugüne kadar canını dişine takıp çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Park Hotel - Nova PlazaBatuhan Aydoğdu, bu küçülmenin geçici olduğunu vurgulayarak 2025 ve 2026 yıllarında hem Türkiye’de hem de yurt dışında yeni projelerle büyümeye devam edeceklerini belirtti. Şu an için 4 otel ve 710 odalık kapasiteyle faaliyetlerine devam edeceklerini kaydeden Aydoğdu, gelecekte daha güçlü bir şekilde geri dönmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN