Galatasaray'a 52 milyon euroluk süper yıldız! Osimhen'in ardından bir süper yıldız daha: 188 gol 82 asist...

Galatasaray'a 52 milyon euroluk süper yıldız! Osimhen'in ardından bir süper yıldız daha: 188 gol 82 asist...

Bu sezon hem Süper Lig'de hem Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, kış transfer sezonu için düğmeye şimdiden bastı. Aslan 52 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde hem Süper Lig'de hem de Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü İtalya'ya dikti. Aslan, 52 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yaz transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Osimhen hamlesiyle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, hücum hattına bir takviye daha yapma kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekip, kış transfer dönemi için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, İtalyan devi Roma'da forma giyen Arjantinli süper yıldız Paulo Dybala'yı ara transferde kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Okan Buruk'un bu transfere onay verdiği belirtilirken sarı-kırmızılı yöneticilerin ilerleyen günlerde bu transferi gerçekleştirmek için İtalya'ya gidecekleri öne sürüldü.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Arjantinli oyuncu bu sezon Roma forması altında 5 maçta 1 gol kaydetti. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu öğrenildi. 30 yaşındaki süper yıldız için bugüne dek toplamda 52,90 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Suudi Arabistan'dan gelen cazip teklif Paulo Dybala'nın aklını çeldi | Goal.com Türkçe

Arjantinli süper yıldız futbol kariyeri boyunca toplamda 510 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 188 gol 82 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN