117 yıllık Fenerbahçe tarihinde bir ilk: Ali Koç'tan tarihe geçecek hamle! Bombayı patlatıyor...

117 yıllık Fenerbahçe tarihinde bir ilk: Ali Koç'tan tarihe geçecek hamle! Bombayı patlatıyor...

Gelecek ay yapılacak başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Ali Koç, bombayı patlatmak için kolları sıvadı. Başkan Koç, 117 yıllık Fenerbahçe tarihinde bir ilke imza atmak için düğmeye bastı.

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon derbi karşılaşmalarında rakiplerine üstünlük kuran Fenerbahçe, sezonu ikinci sırada tamamlayarak şampiyonluk hasretine son veremedi. Gelecek ay yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek sarı-lacivertli ekipte yeni teknik adamın kim olacağı merak konusu oldu.

2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemine bu sezonda da son veremeyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya'da gelecek ay yapılacak seçimde Aziz Yıldırım ile Ali Koç başkanlık için yarışacak.

Yıldırı, seçimi kazanması halinde Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıklarken Ali Koç'un planı da ortaya çıktı. Koç, 117 yıllık Fenerbahçe tarihinde bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İtalyan devi Milan'ı çalıştıran Stefano Pioli ve A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella isimlerini gündeme aldı. Başkan Koç'un bu iki isim dışında son olarak İngiliz devi Chelsea'de görev alan Mauricio Pochettino için devreye girdi.

Sarı-lacivertli yönetimin Arjantinli teknik adam için devreye girdiği öne sürüldü. Başkan Koç ve yönetiminin 52 yaşındaki teknik adam ile temas kurduğu iddia edildi.

Arjantinli teknik adam Fenerbahçe'nin başına geçmesi halinde sarı-lacivertli ekibin 117 yıllık tarihindeki ilk Arjantinli teknik adam olarak tarihe geçecek.

Mauricio Pochettino: Chelsea boss says moving to England was 'one of best decisions of his life' - BBC Sport

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN