Suç makinesi, piknik yaparken yakalandı: 53 suç kaydı, 11 gözaltı

Suç makinesi, piknik yaparken yakalandı: 53 suç kaydı, 11 gözaltı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir eve girip ziynet eşyası ve ruhsatlı tabanca çalan kadın hırsız, İznik Gölü'nde piknik yaparken yakalandı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, bir eve girerek ziynet eşyası ve tabanca çaldığı iddiasıyla aranan ve 53 suç kaydı bulunan Gamze U., polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9937361.jpg

ADETA SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Olay, Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, evden küpe, 2 gram altın, cep telefonu ve ruhsatlı tabanca çalındığı ihbarı üzerine geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ve çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polis, hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin Gamze U. olduğunu tespit etti.

9937362.jpg

Gamze U., İznik Gölü kıyısında piknik yaptığı sırada polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada çalıntı tabanca ve bazı ziynet eşyaları ele geçirildi. Ayrıca Gamze U.'nun evinde yapılan aramada, geçen yıl çalınan başka bir ruhsatlı tabanca da bulundu. Ele geçirilen eşyalar sahiplerine teslim edildi.

9937363.jpg

53 SUÇ KAYDI VE 11 KEZ GÖZALTI

Sorgulama sırasında Gamze U.'nun farklı suçlardan 53 suç kaydı olduğu ve hakkında 11 kez gözaltı kararı verildiği anlaşıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gamze U., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9937365.jpg

Gamze U.'nun, hırsızlık yaptığı evden kaçarken güvenlik kameralarına yakalandığı öğrenildi. Görüntülerde zanlının, elindeki çantayla hızla olay yerinden uzaklaştığı anlar net bir şekilde görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN