İstanbul Fatih’te korkutan olay: Kaldırıma düşen cam çerçeveden son anda kurtuldu

İstanbul Fatih’te, sohbet eden iki arkadaşın yanına düşen cam çerçeve büyük bir tehlike yarattı. Şans eseri, olaydan son anda kurtulan gençler, olayı şok içinde izledi.

İstanbul’un Fatih ilçesinde, kaldırımda sohbet eden bir kişi, üzerine düşen cam çerçeveyle korku dolu anlar yaşadı. İki arkadaş, binadan düşen cam çerçevenin tehlikesinden son anda kaçarak büyük bir facianın önüne geçti. Olay anında yaşananlar, çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Geçtiğimiz salı günü Fatih Beyazıt’ta meydana gelen olayda, kaldırımda arkadaşlarıyla sohbet eden iki kişinin yanında tadilatı yapılan bir binadan cam çerçeve düştü.

BİNADAN DÜŞEN CAM ÇERÇEVEDEN SON ANDA KURTULDU

Ne olduğunu anlayamayan kişi, hemen oradan uzaklaşmaya çalıştı. Gürültüyle yere düşen cam çerçeve tuzla buz oldu.

Yanına cam çerçeve düşen kişi kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, kaldırımda yürüyen başka bir vatandaş ise olaydan yara almadan kurtuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN