Muğla’nın o ilçesinde korkutan görüntü! İlçenin merkezinde 1 değil, 2 değil! Sürüyle görüldüler

Yaz tatili için en çok tercih edilen illerin başında gelen Muğla’da korkutan görüntü! O ilçesine tatile gidenler korku dolu anlar yaşadı. Bu kez 1-2 tane değil, 15-20 tane birlikte geldiler! Bölgede bulunanlar o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti...

Tatil denince akla ilk gelen illerden biri olan Muğla'da korku dolu anlar yaşandı. Konakladığı evin balkonundan aşağı bakan turistler şaşkına döndü.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde akşam saatlerinde şehir merkezinde dolaşan yaban domuzları, vatandaşların dikkatini çekti. Kuraklık ve orman yangınları nedeniyle doğal yaşam alanlarında yiyecek bulmakta zorlanan domuzlar, yemek arayışıyla sokak aralarında dolaşıp çöpleri karıştırarak buldukları yiyecek artıklarıyla beslendi.

YABAN DOMUZLARI YERLEŞİM YERLERİNDE

Marmaris’te son dönemde sıkça görülen kuraklık ve orman yangınları, yaban hayvanlarını doğal yaşam alanlarından uzaklaştırarak şehir merkezlerine inmelerine neden oluyor. Özellikle yaban domuzlarının yerleşim yerlerine gelmesi, halk arasında hem şaşkınlık hem de tedirginlik yarattı. Cep telefonlarıyla kaydedilen görüntülerde, yaban domuzlarının şehrin farklı bölgelerinde rahatça gezdiği görüldü.

Yetkililer, vatandaşlara yaban domuzlarıyla karşılaştıklarında sakin kalmaları ve yiyecekleri açıkta bırakmamaları yönünde uyarılarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN