Masterchef Danilo Zanna'nın övmekle bitiremediği meyve! Bursa'da dağ eteklerinde yetişiyor, tatlısından reçeline kadar yapılıyor

Masterchef Danilo Zanna'nın övmekle bitiremediği meyve! Bursa'da dağ eteklerinde yetişiyor, tatlısından reçeline kadar yapılıyor

TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye programının sevilen sunucusu Danilo Zanna, o meyveyi övmekle bitiremedi. Bursa’da dağ eteklerinde yetişen meyve lezzet farkıyla ön plana çıkarken, meyvenin tatlısından reçeline kadar yapılıyor. İşte o meyve…

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programında, ünlü şef Danilo Zanna, İnegöl’ün Tuzla köyünden gelen yaban mersini ile ilgili övgü dolu sözler söyledi. Bu özel ürün, hem lezzeti hem de kalitesi ile dikkat çekti.

“İNANILMAZ LEZZETLİ”

Danilo Şef, yaban mersini ile ilgili açıklamalarında, "Bizim burada sürekli kullandığımız özel bir yaban mersini. Çünkü bu yaban mersininin tarlaları Uludağ eteklerinde, İnegöl’e bağlı Tuzla köyünden alıyoruz. Zaten görüyorsunuz, normal bir yaban mersini değil. İnanılmaz lezzetli," diyerek bu özel ürünün farkını vurguladı. Danilo Zanna’nın bu ifadeleri, izleyiciler ve yaban mersini severler arasında büyük bir ilgi uyandırdı.

danilo-zanna-inegol-yaban-mersinini-ovdu-1.jpg

İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANINDAN DESTEK

Danilo Şef’in övgü dolu sözlerinin ardından, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sosyal medya hesabından bu açıklamaları paylaşarak destek verdi. Taban, paylaşımında "Danilo Şef’de 'İnegöl'ün yaban mersini' dedi" ifadelerini kullanarak, bu özel ürünün tanıtımına katkı sağladı.

BÖLGEDE ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLERDEN

İnegöl'ün yaban mersini, bölgenin tarımsal zenginliklerinden biri olarak öne çıkıyor. Yüksek rakımlı alanlarda yetişen bu ürün, hem sağlıklı hem de lezzetli özellikleriyle dikkat çekiyor. Danilo Şef'in tanıtımı sayesinde, İnegöl'ün yaban mersini daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN