Beşiktaş Süper Lig'de ve Avrupa'da zorlu viraja giriyor! İşte Kara Kartal'ın önündeki zorlu fikstür

Beşiktaş Süper Lig'de ve Avrupa'da zorlu viraja giriyor! İşte Kara Kartal'ın önündeki zorlu fikstür

Ligde ve Avrupa'da yoluna devam eden Beşiktaş, zorlu bir fikstürle karşı karşıya. Milli aradan sonra yoğun bir tempoya girecek olan siyah-beyazlılar üç haftada 6 zorlu maça çıkacak.

Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden ancak Avrupa'da istediği puanlara bir türlü ulaşamayan Beşiktaş, milli ara sonrası yoğun bir tempoya girecek. Siyah-beyazlı takım üç hafta içinde ligde ve Avrupa'da birbirinden zorlu 6 karşılaşmaya çıkacak.

Beşiktaş Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor'u Tüpraş Stadı'nda ağırlayacak. Siyah-beyazlı takım 4 gün sonra ise UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçında deplasmanda Lyon'a konuk olacak.

DERBİDE GALATASARAY KARŞISINA ÇIKACAK

Kara Kartal, Lyon maçından sonra ise 28 Ekim Pazartesi günü derbide Galatasaray'ın karşısına çıkacak. Beşiktaş, daha sonra kendi evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Siyah beyazlılar, 6 Kasım'da ise Avrupa Ligi'nde Malmö'yü ağırlayacak. Beşiktaş, bu maçın ardından Rams Başakşehir ile karşılaşacak.

Kartal'ın zorlu fikstürü:

20 Ekim: Beşiktaş-Konyaspor

24 Ekim: Lyon-Beşiktaş

28 Ekim: Galatasaray-Beşiktaş

2 Kasım: Beşiktaş-Kasımpaşa

6 Kasım: Beşiktaş-Malmö

10 Kasım: Başakşehir-Beşiktaş

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN