Mahallede Aile Atölyesi İle daha bilinçli aileler, daha mutlu çocuklar

Mahallede Aile Atölyesi İle daha bilinçli aileler, daha mutlu çocuklar

Kütahya Belediyesi ve Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen Mahallede Aile Atölyesi projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler, Maltepe Mahallesi Sosyo-Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Maltepe, Gazi Kemal, Müderris, Hamidiye, Saray ve Mecidiye mahallelerinde yaşayan vatandaşların katıldığı programda, aile yaşam becerileri eğitimi verildi. Eğitimlerde, ailelerin gündelik yaşamda karşılaştıkları sorunlara yönelik çözüm önerileri sunulurken, merak edilen sorular da yanıtlandı.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Cenker ve mahalle muhtarlarının da yer aldığı etkinliklerde, çocuklara yönelik hazırlanan eğlenceli aktiviteler büyük ilgi gördü ve sürpriz hediyeler ile ikramlar sunuldu.

Başkan Yardımcısı Cenker, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen projenin toplumsal dayanışmanın artırılması ve ailelerin bilinçlendirilmesindeki önemine dikkat çekerek, eğitimlere katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN