Eskişehir’e bunaltan uyarı! Kavurucu sıcaklar geri dönüyor: Sıcaklık o tarihte yükselecek

Eskişehir’e bunaltan uyarı! Kavurucu sıcaklar geri dönüyor: Sıcaklık o tarihte yükselecek

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir için bunaltıcı sıcakların uyarısını verdi. Mevsim normallerinde seyreden sıcaklıklar yerini yine kavurucu sıcaklara bırakacak. O tarihten itibaren sıcaklıklar yükselecek...

Eskişehir ve çevre illerde hava sıcaklıkları, 18 Ağustos Pazar gününden itibaren artmaya başlayacak. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 7 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor.

18-22 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA ZİRVE YAPACAK

resim-2024-08-17-182016046.png

Hava sıcaklıklarının 18 Ağustos Pazar günü itibarıyla yükselişe geçeceği ve 22 Ağustos Perşembe gününe kadar devam edeceği belirtildi. Eskişehir'de sıcaklıkların 33 ila 36 derece, Bursa'da 34 ila 36 derece, Kütahya'da 32 ila 36 derece, Bilecik'te ise 33 ila 36 derece arasında olması bekleniyor.

Meteoroloji, sıcaklıkların artmasıyla birlikte özellikle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar için güneş çarpması riskine karşı uyarıda bulundu. Vatandaşların, günün en sıcak saatleri olan 11:00 ile 16:00 arasında açık alanda bulunmamaları ve gerekli önlemleri almaları tavsiye edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN