Emir Can İğrek’ten Bilecik’te muhteşem konser

Emir Can İğrek’ten Bilecik’te muhteşem konser

Bilecik Belediyesi tarafından Zafer Bayramı ve Kurtuluş şenlikleri kapsamında hazırlanan programda sahne alan Emir Can İğrek, muhteşem bir konser verdi.

Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran Bilecikliler, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı da vatandaşlarla birlikte zafer bayramı ve kurtuluş şenliklerinin coşkusunu yaşadı.


BELEDİYE BAŞKANI MELEK MIZRAK SUBAŞI:‘’BÖYLE ALANLARIN DOLU OLDUĞUNU GÖRDÜKÇE SANATA VERİLEN DEĞERİ GÖRDÜKÇE UMUDUM ARTIYOR’’

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, konserde yaptığı konuşmada alandakilerin 30 Ağustos Zafer bayramını kutladı.
Konuşmasına; ‘’Zafer bayramımız kutlu olsun. 6 Eylül Bilecik’imizin düşman işgalinden kurtuluşu kutlu olsun’’ ifadeleriyle başlayan Başkan Subaşı, ‘’Emir Can İğrek bugün zafer bayramı ve kurtuluş etkinliklerimizi taçlandırdı. Eğlencemiz hep devam etsin. Gençliğimizin çığlığı hiç sönmesin. Konser için saat 5’ten itibaren bekleyen gençlerimizin olduğu bilgisini aldık. Birileri bizi eleştirse de ben gençliği böyle gördükçe, böyle alanların dolu olduğunu gördükçe, sanata verdiği kıymeti gördükçe umudum daha da çok artıyor’’ dedi.
Emir Can İğrek ise 30 Ağustos zafer bayramı ve kurtuluş günü gibi anlamlı günlerde Bilecik’te olduğu için duyduğu mutluluğu belirterek, kendisini Bileciklilerle buluşturan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’ya teşekkür etti.


MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN:‘’CUMHURİYET MEYDANINDAKİ BU KALABALIK BAZILARINA GEREKEN CEVABI VERMİŞTİR’’

Konuşmasına ‘’Zafer Bayramımız ve kurtuluş günümüz kutlu olsun’ ifadeleriyle başlayan Milletvekili Yaşar Tüzün, ‘’Zafer bayramımız kutlu olsun. İlimizin düşman işgalinden kurtuluşu kutlu olsun. Böylesine önemli ve gençlerin çok sevdiği bir sanatçıyı Bileciklilerle buluşturduğu için genç belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sevgili gençler! Bu bayram ve kurtuluş günümüz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere armağan ettiği en önemli bayramlar. Böylesine önemli bir bayramda Bilecik’imizin gençleriyle böyle değerli bir sanatçıyı bir araya getiren Belediye Başkanımıza farklı zihniyet ve farklı anlayış hep eleştiri getirmekte.’’ İfadelerini kullandı.
Konuşmasına, ‘’Gençler, siz belediye başkanımız ve bu genç sanatçımızdan memnun musunuz? Sorusunu sorarak devam eden Tüzün, ‘’Evet biz de çok memnunuz. Ama memnun olmayanlara bu alan bu Cumhuriyet meydanındaki kalabalık gereken cevabı vermiştir. Nasıl 31 Mart’ta sandıkta cevap verdiyse bu akşam da bu kalabalıkla bu cevabı vermiştir’’ ifadelerini kullandı.
Konuşmalar sonrasında Emir Can İğrek’e Başkan Subaşı Bilecik seramiği üzerine yansıtılmış Atatürk görseli hediye ederken, Milletvekili Tüzün de çiçek vererek, fotoğraf çektirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN