Emeklilere 5 bin TL ödeme yatıyor! Mesajlarınızı hemen kontrol edin: Binlerce emeklinin hesabına yatırıldı

Emeklilere 5 bin TL ödeme yatıyor! Mesajlarınızı hemen kontrol edin: Binlerce emeklinin hesabına yatırıldı

Binlerce emekliye güzel haber! Emeklilere rahat nefes aldıracak destek ödemeleri başladı! Hesaplara 5 bin TL yatıyor! Başvuruyu kaçıranların eylül ayına kadar vakti var! Mesajlarınızı hemen kontrol edin, binlerce emeklinin hesabına yatırıldı...

Emeklilere rahat nefes aldırmak için çalışan belediyeler ek ödeme müjdeleri veriyor. Bu kez güzel haberi Şişli Belediyesi verdi. Emeklilerin hesabına bugünden itibaren 5 bin TL yatırılmaya başlandı.

BİN EMEKLİNİN HESABINA 5 BİN TL YATIRILDI

Şişli Belediyesi, ekonomik zorluk yaşayan emeklilere yönelik başlattığı 5 bin liralık 'Pazar Alışverişi Desteği'nin ilk ödemelerini gerçekleştirdi. Haziran ayında alınan belediye meclis kararı doğrultusunda, ilk etapta 1.000 emeklinin hesabına 5 bin TL yatırıldı.

resim-2024-08-07-152714828.png

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın liderliğinde başlatılan bu sosyal destek projesi, kent yoksulluğuyla mücadelede önemli bir adım attı. Başkan Şahan, belediye meclisini olağanüstü toplayarak, zor durumdaki emekliler için 5 bin liralık 'Pazar Alışverişi Desteği' kararı çıkarmıştı.

BAŞVURULAR VE DEĞERLENDİRME SÜRECİ

Bugüne kadar 4 bin 800 kişi 'Pazar Alışverişi Desteği'ne başvurdu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, 60 yaş üzerinde olan ve başvuru şartlarına uygun 4 bin kişi belirlendi. İlk etapta 1.000 emeklinin hesabına yapılan ödemeler, Şişli Belediyesi tarafından SMS ile emeklilere bildirildi. SMS gönderilen emekliler, TC kimlik numaralarıyla ilgili bankaların ATM’lerinden paralarını çekebilecekler. Diğer emeklilere yapılacak ödemeler ise kademeli olarak devam edecek ve başvurular eylül ayında da sürecek.

isli-belediye-baskani-resul-emrah-sahan-1.jpg

Emeklilere yapılan ödeme hakkında konuşan Başkan Şahan, “Halkımız, bu kentte büyük ekonomik krizlerle mücadele ediyor. Sosyal demokrat belediyelere düşen görev; krizlerde emeklinin, öğrencinin, annenin, yurttaşın yanında olmak. Kent Lokantası, böyle bir proje. Kreşleri tam da bunun için açıyoruz. Meclisten çıkardığımız kararla, Emeklilere Pazar Desteği de bunun örneklerinden biriydi. Dayanışmacı belediyecilik anlayışımızın örneklerinden biriydi. 4 bin 800 vatandaşımız başvurdu. 4 bini incelemelerden geçerek bu yardımı almaya hak kazandı. İlk 1.000 emekliye ödemeyi yaptık. Diğerlerini de bu ay içerisinde bitireceğiz. Vatandaşımızın bu zor ekonomik koşullarda yanında olacağız. Dayanışmacı belediyecilik anlayışımız, artarak devam etmek zorunda.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN