Denizli, Uşak, Afyonkarahisar... Güzel günler sona erdi! Sıcaklıklar 6 derece birden artacak

Denizli, Uşak, Afyonkarahisar... Güzel günler sona erdi! Sıcaklıklar 6 derece birden artacak

Meteorolojiden o illere uyarı! Denizli, Uşak, Afyonkarahisar... Mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıkları o tarihten itibaren artacak! Güzel günler sona erdi. O günden itibaren hava sıcaklığı 6 derece birden artacak...

Denizli’de, mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta itibarıyla artması bekleniyor. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamalara göre, sıcaklıklar Pazartesi gününden itibaren 4 ila 6 derece arasında yükselecek.

YÜKSEK SICAKLIKLAR GERİ DÖNÜYOR

Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerini kapsayan meteorolojik değerlendirmelere göre, hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren önemli ölçüde artacağı bildirildi. Önümüzdeki günlerde bölgedeki illerde günün en yüksek sıcaklıklarının Afyonkarahisar'da 29-35 derece, Denizli'de 39-41 derece ve Uşak'ta 35-36 derece arasında seyretmesi öngörülüyor.

Artan sıcaklıklar, özellikle kronik rahatsızlıkları olanlar, yaşlılar ve çocuklar için risk oluşturuyor. Uzmanlar, bu grupların günün en sıcak saatleri olan 11:00 ile 16:00 arasında açık alanlarda bulunmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, sıcak çarpmasına karşı gerekli önlemlerin alınması, bol sıvı tüketilmesi ve güneş ışınlarına doğrudan maruz kalınmaması önerildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN