Beyoğlu'nda şaşkınlık yaratan olay: Borçlu olduğu 525 bin liralık senedi yuttu

İstanbul Beyoğlu'nda şubat ayında gerçekleşen ancak şimdi ortaya çıkan ilginç bir olay yaşandı. Bir kişi, avukatın elindeki 525 bin liralık senedi fotokopi çekerken aniden kaptı ve ağzına atarak yuttu. Olay anları güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Beyoğlu'nda gayrimenkul konusunda anlaşmazlık yaşayan Tugay Üstün ile alacaklısının avukatı Fatih Arslan, bir fotokopi merkezine giderek 523 bin liralık senedin fotokopisini çektirmek istedi. Fotokopi çekimi tamamlandıktan sonra, iş yeri çalışanının uzattığı senedi alan Tugay Üstün, senedi yuttu.

Beyoğlu'nda meydana gelen olayda, gayrimenkul konusunda aralarında anlaşmazlık çıkan iş insanının avukatı Fatih Arslan ile Tugay Üstün sorunu çözmek için bir araya gelerek önce tapuya gittiler. Tapunun ardından iş insanına ait 523 bin 800 liralık senedin fotokopisini çektirmek üzere bir kırtasiyeye girdiler.

BORCUNDAN KURTULMAK İÇİN SENEDİ YUTTU

Kırtasiye çalışanı senedin fotokopisini çektikten sonra senedi uzattığı anda hamle yapan Tugay Üstün, senedi alarak yuttu. Yaşanan arbede anları kırtasiyenin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından, Tugay ve Elif Üstün hakkında resmi belgeyi bozmak, yok etmek ve belgeyi gizlemek suçlamasıyla dava açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN