Trump-Harris başkanlık yarışında ilk yüzleşme bu gece

Trump-Harris başkanlık yarışında ilk yüzleşme bu gece

ABD Başkanlık seçimlerinin önemli bir aşaması olarak görülen Trump ve Harris arasındaki ilk canlı yayın tartışması bu gece gerçekleştirilecek.

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak 60. başkanlık seçimleri öncesinde, Demokrat adayı Kamala Harris ile Cumhuriyetçi aday Donald Trump, bu gece canlı yayında karşı karşıya geliyor. İlk kez bir araya gelecek olan iki aday, 90 dakika sürecek tartışmada önemli konuları ele alacak.

Tartışmanın ABC kanalı tarafından yayınlanacağı ve Philadelphia'daki Anayasa Merkezi'nde gerçekleştirileceği açıklandı.

Tartışma, TSİ 04.00'te başlayacak ve ABC kanalı tarafından yayınlanacak. Etkinlik, Pensilvanya eyaletinin Philadelphia kentindeki Anayasa Merkezi'nde gerçekleşecek. Seyircisiz yapılacak olan tartışmada, konuşma sırası kendisinde olmayan adayın mikrofonu kapatılacak.

HARRIS’İN TARTIŞMA STRATEJİSİ

Harris, perşembeden beri canlı yayın için hazırlık yaparken, Trump’ın ekibi ise eski başkanın önceki röportajlarına ve danışmanlarıyla yaptığı görüşmelere güveniyor. Trump'ın ekibinde bulunan Tulsi Gabbard, Trump’ın Harris’e diğer rakiplerine davrandığı gibi davranacağını belirtti.

Harris'in seçim ekibinden bir yetkili, Demokrat adayın tartışma sırasında Trump'ı kürtaj konusundaki tutumu nedeniyle eleştirebileceğini ve liderlik yetenekleri konusunda soru işaretleri ortaya koyabileceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN