Çocuk, oyuncak zannettiği yılanı ısırdı: Hastaneye gidince şoke oldular! Doktorun sözleri, aileyi rahatlattı

Çocuk, oyuncak zannettiği yılanı ısırdı: Hastaneye gidince şoke oldular! Doktorun sözleri, aileyi rahatlattı

Hava sıcaklığı yüksek olan ülkelerde yılanların insanları ısırması yaygın görülen bir durum. Ancak bu kez bir bebek, yılanı ısırdı. Hemen hastaneye kaldırılan bebek hakkında doktorlardan rahatlatan açıklama geldi. İşte detaylar...

Hindistan'da her yıl 4 milyona yakın yılan ısırma vakası olduğu tahmin ediliyor, yaklaşık 50 bini de ölümle sonuçlanıyor. Bu, dünyadaki yılan ısırmasından kaynaklanan ölümlerin yarısı anlamına geliyor. Üstelik yılan ısırmalarında sağlık kuruluşuna başvuranların oranı az olduğu için gerçek sayının bunun çok üstünde olduğu tahmin ediliyor.

Hal böyle olunca yılan ısırmaları sıradan habere dönüşüyor. Fakat insan yılanı ısırınca durum başka, üstelik bu insan yalnızca bir yaşındaysa...

ÇOCUK, YILANI ISIRIP ÖLDÜRDÜ

10haber'de yer alan habere göre, Bihar eyaletinin Rajauli bölgesinde bir yaşındaki bebeğin ailesi çocuklarının oyun oynadığı esnada görüp oyuncak sandığı yılanı ısırdığını söyledi. Yılan öldü, yılanın zehirli olduğunu düşünerek panik yapan aile çocuğu hastaneye götürdü.

Neyse ki korkulan olmadı. Sağlık yetkilileri bebeğin durumunun iyi olduğunu, bu tür zehirsiz yılanların muson döneminde sık görülebildiğini kaydetti.

Yine Bihar eyaletinde geçen ay zehirli yılan tarafından ısırılan bir kişi zehrin etkisini geri çevireceğine inanarak yılanı ısırmış, öldürmüştü. Hastaneye kaldırılan adam tedavinin ardından taburcu edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN