Ünlü oyuncudan kötü haber! Sette aniden yere yığıldı, apar topar hastaneye kaldırdılar

Ünlü oyuncudan kötü haber! Sette aniden yere yığıldı, apar topar hastaneye kaldırdılar

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner'den kötü haber! Sette birden yere yığıldı, apar topar hastaneye kaldırıldı! İşte Aslıhan Güner'in son durumu...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yalan dizisinde 'Melike Karaca' karakteriyle izleyicinin beğenisini toplayan Aslıhan Güner, set sırasında yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu, son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

YALAN DİZİSİNİN SETİNDE RAHATSIZLANDI

Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner kim, nereli? Karadenizli Yıldız'ın asıl memleketi belli oldu!

Daha önce Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı 'Yıldız Kadıoğlu' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aslıhan Güner, şimdi de başrollerinde Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Özge Borak gibi isimlerin yer aldığı Yalan dizisi ile ekrana geliyor. Dizideki performansıyla beğeni kazanan Güner, sette rahatsızlanmasıyla hayranlarını endişelendirdi.

"İKİ SERUM ALDIM VE SETE DEVAM ETTİM"

Yalan dizisinin Melike'si Aslıhan Güner kimdir? | Magazin

Ünlü oyuncu, yaşadığı sağlık sorununu şu sözlerle anlattı: “Setteyken bir adliye sahnemiz vardı. O sahnenin ardından bir fenalaşma oldu. Sağlıkçımız ilk müdahaleyi yaptı ama yeterli olmadı. Ben baya kötü oldum çünkü. Sonrasında hastaneye gittik. İki serum aldım ve sete devam ettim.”

Kısa süreli bir endişe yaşatan Aslıhan Güner, sağlık durumunun şu anda iyi olduğunu belirterek hayranlarını rahatlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN