Hamster Combat'ı bile sollayacak! Binance projesi Meme Coin tarihin en büyük dağıtımını yapabilir

Hamster Combat'ı bile sollayacak! Binance projesi Meme Coin tarihin en büyük dağıtımını yapabilir

Oldukça revaçta olan, Telegram üzerinden oynanan Hamster Combat'ı bile sollayacak yeni proje! Binance destekli proje Meme Coin, tarihin en büyük dağıtımını yapabilir...

Kripto dünyasının önde gelen platformlarından biri olan Binance'in desteklediği Catizen, dev bir airdrop dağıtımı için hazırlık yapıyor. 9 Eylül tarihli duyurusu ile dikkat çeken Catizen, bu ay içerisinde 34 milyon kullanıcıya ulaşarak büyük bir başarı elde ettiğini açıkladı. Projenin, dev airdrop dağıtımını da aynı ay içerisinde tamamlayacağını bildirmesi, kripto yatırımcıları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Catizen, kullanıcılarına sunduğu benzersiz oyun deneyimiyle hızlı bir büyüme süreci geçiriyor. Telegram tabanlı oyun projesi olarak bilinen Catizen, Binance ve HashKey gibi önemli yatırımcıların desteğini de alarak sektörde sağlam adımlarla ilerliyor. Kripto para airdrop müjdesiyle gündeme gelen proje, kısa süre içerisinde geniş bir kullanıcı kitlesi edinmeyi başardı.

CATIZEN’E YATIRIM DESTEĞİ: THE OPEN PLATFORM VE PLUTO İŞBİRLİĞİ

Catizen Launches Mini-Game Center with New Token Incentives - Gaming News

Catizen’in arkasındaki yayıncı firma PLUTO Studio, TON ağı üzerinde faaliyet gösteren en büyük geliştirici grubu The Open Platform tarafından da destekleniyor. Cointelegraph’a yapılan basın açıklamasına göre, Pluto Studio, The Open Platform’dan açıklanmayan bir yatırım aldı. Bu gizli yatırımın büyüklüğü, airdrop dağıtımının neden tarihin en büyüklerinden biri olabileceğine işaret ediyor.

2024’ün başlarında piyasaya sürülen Catizen, Pluto Studio’nun ilk büyük projesi olarak sahneye çıktı. O zamandan bu yana Binance Labs ve HashKey gibi dev yatırımcıların dikkatini çekti. Catizen’in büyüme süreci ve yatırımcı desteği, projenin gelecekteki başarısına dair umut veriyor.

HASHKEY VE CATIZEN İŞBİRLİĞİ: BLOCKCHAIN EKOSİSTEMİNDE GÜÇLÜ ORTAKLIK

HashKey, Catizen projesine yönelik teknik destek ve blockchain altyapısı için düzenleyici rehberlik sağlıyor. HashKey Global’in yönetici direktörü Ben El-Baz, Cointelegraph’a verdiği bir röportajda, TON blockchain üzerindeki geliştirici sayısındaki artışın HashKey’in projeye dahil olma kararındaki en önemli etken olduğunu belirtti. El-Baz, bu işbirliğinin TON ekosistemi için yeni ve parlak bir dönemin başlangıcı olduğunu vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN