Başkan Ahmet Önal Karacalı’da şenliğe katıldı

Başkan Ahmet Önal Karacalı’da şenliğe katıldı

Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Ahmet Önal, Karacalı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği tarafından düzenlenen Karacalı Köyü ve Havalisi Kültür Şenliklerine katıldı.

ŞENLİĞE BÜYÜK İLGİ

Karacalı Köyü Dedenin Dölek Mevkii Şenlik Alanında düzenlenen şenliğe Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Ahmet Önal’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Sayın Ömer Eldemir ve Recep Sefer, Özel Kalem Müdürü Sayın Kaan Yüksel, Fen İşleri Müdürü Sayın Tolga Aktan ile davetliler katıldı.

KIRIKKALE BELEDİYESİ SONUNA KADAR SİZİN YANINIZDADIR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan şenlikte bir konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Ahmet Önal, “Burada olmak benim için bir övünç kaynağıdır. Çok sevdiğim insanlarla beraberim. Elimden geldiği kadar yanınızda olmaya gayret ediyorum. Her zaman geldiğimde dostluk ve samimiyet görüyorum, beni bağrınıza basıyorsunuz. Benim için en büyük ödül budur. Bazı çalışmalarımızı başlattık ve sorunlarınızı çözdük. Dernek Başkanımız ve muhtarımızla devamlı istişare içerisindeyiz. Sizlerden gelen talepleri yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırıkkale Belediyesi sonuna kadar sizin yanınızdadır.

KARACALI BİZİ BAĞRINA BASMIŞ

Görüyorum ki Karacalı ile tek vücut olmuşuz, Karacalı bizi bağrına basmış. Bir kez daha verdiğiniz destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada olmamıza vesile olan herkese teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun. Kırıkkale’de bir kapınız var. O kapı Kırıkkale Belediyesi, o kapı Ahmet Önal, o kapı söz sonuna kadar size açıktır. Emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum” dedi.

Program sonunda Başkan Sayın Ahmet Önal şenlikte bulunan davetlilerle sohbet ederek, çocuklara oyuncaklar dağıttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN