Bahçelievler'de binanın balkonu kısmen çöktü: Apartmanın tamamı boşaltıldı

Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde 4 katlı apartmanın balkonu kısmen çöktü. Çevrede güvenlik önlemleri alınırken 11 daireli bina tamamen boşaltıldı.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'nde 4 katlı apartmanın balkonu saat 03.00 sıralarında kısmen çöktü.

9405986.jpg

Binanın bulunduğu sokak ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı.

9405982.jpg

11 daireli bina tamamen boşaltıldı.

9405984.jpg

Ekiplerin olay yerinde çalışması devam ediyor.

9405987.jpg

'BİNA YIKILDI SANDIK'

Bina sakinlerinden Muhsin Çırak "Gece bir ses duyduk. Sanki bina yıkıldı sandık. Belediye ve polise haber verdik. İtfaiye polis geldi. Bizi binadan çıkardılar. Boşaltmamız isteniyor. Mağdur olduk." diye konuştu.

9405983.jpg

'KARA KARA NE YAPACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ'

Bir diğer apartman sakini Cüneyt Direk ise "Ben şehir dışından geliyordum gece hanım aradı. Balkonda çökme olduğunu söyledi. Polis ve itfaiye ekipleri gelip incelemelerde bulunmuşlar. Ben sabah erkenden buraya gelerek belediye ekipleri ile görüştüm. Binanın 10 gün içerisinde boşaltılmasını istediler. Kara kara ne yapacağımızı düşünüyoruz." dedi.

9405985.jpg

9405988.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN