Antalya limanına inen uçağın lastikleri patladı

Antalya limanına inen uçağın lastikleri patladı

Münih’ten Antalya’ya gelen Corendon Havayolları'na ait uçak, Antalya Havalimanı'na inişi sırasında lastiği patladı. Sağ iki lastiği parçalanan uçaktaki 174 yolcu ve 6 mürettebat tahliye edildi.

Antalya Havalimanı'na iniş yapan Corendon Havayolları'na ait Münih-Antalya seferi yapan uçakta, iniş sırasında patlayan lastik panik yarattı.

Yaşanan olay sırasında uçakta bulunan 174 yolcu ve 6 mürettebat güvenli bir şekilde tahliye edildi. Olayda yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.

yeni-proje-9.jpg

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Corendon Havayolları’na ait TC TJV tescil numaralı uçak, saat 14.10 sıralarında Antalya Havalimanı’na iniş yaparken sağ iki lastiği patladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklama şu şekilde;

"Corendon Hava Yollarına ait TC TJV tescil numaralı Münih-Antalya seferini yapan uçağın saat 14.10 dolaylarında inişi sırasında arka sağ iki tekerleği patlamıştır. 174 yolcu ve 6 mürettebat hiçbir sorun yaşanmadan güvenli bir şekilde tahliye edilmiştir. Ardından uçak seferler aksatılmadan güvenli bölgeye park edilmiştir."

Uçağın güvenli bir şekilde havalimanında park alanına çekildiği belirtilirken, olay nedeniyle uçuşlarda herhangi bir aksama yaşanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN