Bu kez satılık daire değil ada! Yatırımcılar oraya akın edecek! O şehirde ada sahibi olabilirsiniz!

Bu kez satılık daire değil ada! Yatırımcılar oraya akın edecek! O şehirde ada sahibi olabilirsiniz!

Satılık daire, arsa, işyeri duymayan yoktur. Ancak satılık arsa herkesin ağzını açık bırakıyor. O şehirde satışa çıkarılıyor yatırımcıların ilgi odağı oluyor. Metrekaresi $9'dan satılan devasa arsanın toplam bedeli 165 milyon TL olarak açıklandı. İşte tüm detaylar..

Dolar, altın, arsa, konut, araç derken yatırımı hiç adaya yapmayı düşündünüz mü? Konya'nın Beyşehir Gölü'nde yer alan Çeçen Adası dikkat çekici büyüklüğü ve konumuyla yatırımcıların ilgi odağı oluyor. 550.000 metrekarelik alanı kaplayan ada 165 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. Metrekaresi 9 dolara satılan arsa tarım ve hayvancılık için kullanılıyor.

KONYA'NIN FIRSAT DOLU YATIRIMI

Tarım şehri Konya bu kez adası ile gündeme geldi. Gölkaşı Mahalle Muhtarı Ali Navruz, adanın tarım arazileri ile dolu olduğunu dile getirdi. Adada tarımsal faaliyetler ile birlikte hayvancılık yapıldığına dikkat çeken Navruz, adanın Konya ilçe merkezine 12 kilometre mesafede yer aldığını söyledi.

Konya'da bulunan Çeçen Adası satılığa çıkarıldı! Yoğun ilgi var

Yatırım tercihini Konya'dan yana kullanmak isteyenler doğanın güzelliklerini ve potansiyelini bir kez daha görüyor. Navruz, “Geçenlerde gelen bazı yatırımcılar oldu, ancak henüz anlaşmaya varamadılar.” sözlerini dile getirdi.

KONYA'DA EŞİ BENZERİ BULUNMUYOR

Ulaşım sağlamak isteyen kişiler mahallede bulunan küçük tekneler ve özel sallar ile adaya ulaşabilmektedir. Muhtar Navruz, adı ulaşımı için 10 tona kadar yük taşıma kapasitesi bulunan sallar ve teknelerle ulaşım sağlandığını dile getirdi. Adaya kolay bir şekilde ulaşım sağlanabildiğini dile getiren Navruz bölgedeki tarımsal faaliyetlerin sürdürülmesinin de mümkün olduğunu belirtti.

Çeçen Adası" satılığa çıkarıldı

Gayrimenkul şirketinin sahibi Samet Ok, Çeçen Adası'nın Konya'da benzeri olmayan bir yer olduğunu dile getirdi. Konya'da Ada satışı yapmanın oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren Ok, “ Bu, bölgede tek satılık ada. Kuzeyden güneye 2 kilometre, doğudan batıya 400 metreye kadar uzanan bir alanı var,” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN