Diyarbakır'da aileler arasında silahlı çatışma: 2 ölü, 3 gözaltı

Diyarbakır'da aileler arasında silahlı çatışma: 2 ölü, 3 gözaltı

Yenişehir'de meydana gelen silahlı kavga, bir ailenin fertleri arasında çıkan anlaşmazlık sonucunda 2 cana mal oldu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde dünür aileler arasında yaşanan silahlı kavga, kanlı bir sona yol açtı. Çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Kaçan bir şüphelinin bulunması için ise güvenlik güçleri arama çalışmalarını sürdürüyor. Olayın nedeni henüz belirlenemedi.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde dünür ailenin fertleri arasında meydana gelen silahlı kavgada, 2 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 kişi yakalanırken, kaçan 1 şüpheliyi ise arama çalışmaları sürüyor.

İlçeye bağlı Aziz Mahmutoğulları Caddesi Genç İpekçi Apartmanı'nda henüz bilinmeyen nedenle Muhammed Ali Baran ve eşi E.B. arasında yaşanan tartışmaya diğer aile fertleri de karıştı.

aa-picture-20241012-35898241.jpg

BÜYÜYEN TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kavgada, Muhammed Ali Baran ve akrabası Vedat Baran olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili 3 kişi yakalandı

Polis ekiplerince yapılan çalışmada, olaydan sonra kaçan E.B, annesi R.Ş. ve kardeşi A.Ş. yakalandı.

Olayla ilgili bir şüphelinin de yakalanmasına çalışılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN