Zonguldak'ta virajı alamayan TIR, devrildi: Sürücü hayatını kaybetti

Zonguldak'ta virajı alamayan TIR, devrildi: Sürücü hayatını kaybetti

Zonguldak'ta kontrolden çıkan kömür yüklü bir tır, virajı alamayarak bir evin bahçesine uçtu. Kaza sonucunda tır sürücüsü maalesef yaşamını yitirdi.

Zonguldak'ta meydana gelen feci kazada, virajı alamayan bir kömür yüklü tır, hızla bir evin bahçesine devrildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücünün kaza anında hayatını kaybettiğini belirledi. Yerel halk, kazanın meydana geldiği virajın daha önce de benzer kazalara sahne olduğunu ifade ederek, bölgedeki güvenlik önlemlerinin yetersizliğine dikkat çekti.

O.T'nin kullandığı kömür yüklü tır, Baştarla Mahallesi Güntepe Caddesi'nde virajı alamayarak bir evin bahçesine devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine giden polis ve AFAD ekiplerince ters dönen araçta kalan sürücüyü kurtarma çalışması başlatıldı.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Tırın vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi.

Toklu'nun cenazesi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcısı da olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN