Bursa'da korkutan olay: Para için dedesiyle birlikte evdeki herkesi baltayla öldürdü

Bursa'da korkutan olay: Para için dedesiyle birlikte evdeki herkesi baltayla öldürdü

Orhaneli ilçesinde bir evde, 73 ve 70 yaşındaki iki kişinin cesedi ile kimliği belirsiz bir kişinin cesedi bulundu. Olayla ilgili 3 kişiyi bıçak ve baltayla öldürdüğü ileri sürülen Macar’ın torunu 16 yaşındaki bir genç gözaltına alındı. Para için dedesiyle birlikte evdeki herkesi baltayla öldürdüğü belirtildi.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bir evde gerçekleştirilen araştırma sonucunda, kendilerinden haber alınamayan üç kişinin cesedi bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, 73 yaşındaki Mustafa Macar ve 70 yaşındaki Cavidan Aydın ile kimliği belirlenemeyen bir kişinin cansız bedenlerini tespit etti.

BIÇAK VE BALTAYLA KATLETTİ

Olay, 11 Ekim'de Orhaneli ilçesi Göynükbelen Mahallesi Karandere mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, para istemek için dedesi Mustafa Macar'ın mahalle dışındaki evine giden M.K., olumsuz yanıt alınca, taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yine iddiaya göre M.K., dedesi Mustafa Macar'ı, dedesinin birlikte yaşadığı Cavidan Aydın'ı ve evde bulunan bir kişiyi, bıçak ve baltayla öldürdü.

EVDE KANLAR İÇİNDE BULUNDULAR

Şüpheli kaçarken, olay, aileden haber alamayan yakınlarının, bu akşam saatlerinde eve gitmesiyle ortaya çıktı. 3 kişiyi evde kanlar içerisinde ölü bulanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi ekibi sevk edildi.

16 YAŞINDAKİ TORUN GÖZALTINA ALINDI

Evde inceleme yapan ekipler mahalleye giriş ve çıkışları kapatırken, olayın ardından kaçan şüpheli M.K. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN