Afyonkarahisar'da deprem: Valilik'ten açıklama geldi | Son depremler

Afyonkarahisar'da deprem: Valilik'ten açıklama geldi | Son depremler

Afyonkarahisar'da saat 03.14'te 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Valilik, "112 Acil Çağrı Merkezi'ne şu ana kadar olumsuz bir durum bildirilmemiştir" açıklamasını yaptı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Afyonkarahisar'da 4.4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. AFAD’ın açıklamasına göre, 13 Ekim 2024 Pazar günü saat 03.14’te Afyonkarahisar merkez üssü olmak üzere kaydedilen depremin derinliği 10.26 kilometre olarak ölçüldü. Deprem, çevre illerde de hissedildi, ancak şu ana kadar herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmedi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: OLUMSUZ DURUM BİLDİRİMİ YOK

Afyonkarahisar Valiliği, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla halkı bilgilendirdi. Açıklamada, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumun ihbar edilmediği vurgulandı. Valilik, “Deprem sonrası ilgili tüm kurumlarımız sahada çalışmalarını sürdürmektedir. İl merkezi ve ilçelerde ekiplerimiz taramalara devam ediyor. Lütfen acil durum hattı olan 112'yi asılsız ihbarlarla meşgul etmemeye özen gösterelim. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN