Emekli öğretmen 'kedi besleme' tartışmasında dehşet saçtı: Baba ve oğlunu silahla vurdu

Emekli öğretmen 'kedi besleme' tartışmasında dehşet saçtı: Baba ve oğlunu silahla vurdu

Sivas'ta psikolojik sorunları olduğu öne sürülen emekli öğretmen, "kedi besleme" meselesinden çıkan tartışmada komşularına kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan baba ve oğlu hastaneye kaldırıldı.

Sivas'ta Ece Mahallesi Acemler Sokak'ta saat 09.30 sıralarında dehşet yaşandı. Emekli öğretmen V.O. (80) bir süredir "kedi besleme" meselesinden husumetli olduğu komşuları Y.Y. ve babası N.Y. ile kavga etti.

10216605.jpg

1'İ AĞIR 2 YARALI

V.O. kavga esnasında üzerinde bulunan tabancasıyla kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan Y.Y. göğsünden babası ise ayaklarından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

10216607.jpg

Yaralı baba ve oğlu sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Y.Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

10216609.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli V.O. ise polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN