Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz seferberliği! Beşiktaş derbisine yetişecek mi?

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz seferberliği! Beşiktaş derbisine yetişecek mi?

Galatasaray'da Antalyaspor hazırlıkları sürüyor. A Milli Takım'da sakatlanan Barış Alper Yılmaz konusunda sağlık ekibinin ilk hedefi Beşiktaş derbisi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Okan Buruk bir yandan da kafasındaki kadroyu belirlemeye çalışıyor. Barış Alper Yılmaz'ın Millli Takım'da yaşadığı sakatlık teknik heyeti düşündürüyor.

Okan Buruk, sağlık ekibinden yıldız futbolcusunun bir an önce sahaya yetiştirilmesini istedi.

Yaklaşık 10 günlük bir tedavi süreci olan Barış Alper, ligde oynanacak Antalyaspor ve Avrupa'daki Elfsborg maçında sahada olamayacak. 24 yaşındaki futbolcu için sağlık ekibinin ilk hedefi, oyuncuyu Beşiktaş derbisine yetiştirmek.

BARIŞ'IN YERİNE ZİYECH YADA SALLAİ

Roland Sallai'nin yanı sıra sakatlığını tamamen atlatan Hakim Ziyech de Okan Buruk'tan forma bekliyor. Teknik direktör Okan Buruk'un, özellikle Sallai'nin antrenman performansından çok memnun olduğu öğrenildi. Buruk, Antalyaspor karşısında Ziyech yada Sallai'ye şans verecek.

Galatasaray yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN