Volkan Demirel'den Jose Mourinho'ya olay sözler! 'Takımı sahada top oynamıyor'

Volkan Demirel'den Jose Mourinho'ya olay sözler! 'Takımı sahada top oynamıyor'

Fenerbahçe'nin efsane kalecilerinden Volkan Demirel, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho hakkında sert konuştu. Portekizli hoca hakkında olay ifadeler kullanan Demirel'e taraftar da destek verdi.

Volkan Demirel, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho hakkında sert konuştu. Demirel, Portekizli hoca hakkında olay ifadeler kullandı.

Bir televizyon kanalında yorumculuk yapan Volkan Demirel, ''Mourinho geldiğinden beri ne yapıyor? Saygı duyuyorum, sakın yanlış bir şey söylediğim düşünülmesin. Sürekli Okan Hoca’dan ve hakemlerden bahsediyor ama takımı sahada top oynamıyor. Biraz da kendine bakacaksın.” ifadelerini kullandı.

MOURİNHO'NUN ÜSTÜNDEKİ BASKI ARTACAK

Mourinho'nun performansı, Galatasaray karşısında alınan yenilgi sonrası daha fazla tartışılmaya başlarken, Fenerbahçe camiası içinde de sabırlar tükeniyor.

Volkan Demirel'in bu çıkışı, Mourinho üzerindeki baskıyı artıracak gibi görünüyor. Sık sık Mourinho'yu eleştiren Demirel'e sarı-lacivertli taraftarlar da hak veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN