Galatasaray'da şok ayrılık kararı! Okan Buruk açıkladı

Galatasaray'da şok ayrılık kararı! Okan Buruk açıkladı

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, bir televizyon kanalında katıldığı programda önemli açıklamalar yaptı. Buruk, sürpriz bir ayrılığı da açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, TV100 canlı yayına katıldı.

Deneyimli teknik adam, Fernando Muslera'nın geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Buruk, Uruguaylı kalecinin sezon sonunda ülkesine dönmek istediğini ifade etti.

Buruk'un açıklamaları şöyle:

"Niyeti sezon sonu ülkesine dönmek. Çok profesyonel, çok çalışıyor. Bence oynar, devam eder. Benim görüşümü sorarsan kaleci olarak oynayabilecek özelliklere sahip. Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var. Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci. Muslera gidince kaleci bulmak kolay değil. Ne kadar verip bir kaleci bulacaksınız. Aynı profesyonellikte, aynı karakterde, aynı aidiyette birini. Muslera bıraksa da kalsın isteriz ama onun amacı ülkesine dönmek. Ailesi orada. Çocuklar büyüyor, uzak kalınca özlem artıyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN