Dün İstanbul bugün Konya: Polisi sırtından bıçakladı

Dün İstanbul'da polis memuruna bıçaklı saldırının ardından benzer bir olay da Konya'da yaşandı. Bir şahsın sinir krizi geçirerek ailesine saldırdığı ihbarı üzerine adrese polis ekibi sevk edildi. Müdahale sırasında şahıs bir polis memurunu sırtından bıçakladı.

Dün (12 Ekim) İstanbul Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi üzerinde duran bir polis memuruna yavaşça yaklaşarak ensesinden bıçaklayan şahsın ardından benzer bir olay bugün Konya'da yaşandı.

10217095.jpg

SİNİR KRİZİ GEÇİRİP AİLESİNE SALDIRDI

Merkeze bağlı Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak'ta saat 11.00 sıralarında sinir krizi geçiren bir kişi için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden sağlık ekibi talebinde bulunuldu. Elinde bıçak olan ve ailesine de saldırdığı iddia edilen şahıs için adrese polis ekibi istendi.

haber-gorseli.jpg

POLİSİ SIRTINDAN BIÇAKLADI

Polisler adrese intikal ettikten sonra saldırgana müdahale etmeye çalıştı. Bu esnada şahıs, bir polis memurunu sırtından bıçakladı. Bunun üzerine diğer polis ekipleri şüpheliyi vurarak etkisiz hale getirdi.

1.jpg

YARALI POLİS VE ŞÜPHELİ HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı polis, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

2.jpg

Yaralı şüpheli ise ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

O ANLAR KAMERADA

Olay anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde polis memurları kapıda beklediği sırada elinde bıçakla koşarak çıkan şahsın polislere saldırdığı görülüyor

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN