Dehşete düşüren anlar kamerada: Beyoğlu'nda polis memuruna bıçaklı saldırı

Beyoğlu'nda bulunan İstiklal Caddesi'nde bir şüpheli polis memuruna bıçakla saldırdı. Hastaneye kaldırılan polisin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen şüpheli ise Kasımpaşa’da yakalanarak gözaltına alındı.

Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi üzerinde duran bir polis memuruna kimliği öğrenilemeyen bir şahıs yavaşça yanaşarak bıçakla saldırdı.

Şahıs saldırının ardından olay yerinden kaçarken, ensesinden bıçak darbesi alan polisin yardımına ilk zabıta memuru koştu.

Yaralanan polis, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan polis memurunun ise hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Polis memurunun bıçaklı bir şüpheli tarafından saldırıya uğradığı o anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde saldırganın elindeki bıçakla polisin arkasından gelerek bıçakla saldırdığı ve sonrasında koşarak uzaklaştığı görülüyor.

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, O.I.’yı Kasımpaşa’da yakalayarak gözaltına aldı.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜĞÜNÜN TESPİT EDİLDİ

Olay sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"12.10.2024 tarihinde, Beyoğlu İlçesi İstiklal Caddesi Tünel Çıkışında meydana gelen ve bir polisimizin yaralandığı olayla ilgili olarak;

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince olay sonrası derhal yerine intikal edilmiş, bir şahsın bıçakla gelerek polisimize saldırdığı ve olay yerinden uzaklaştığı anlaşılmıştır.

Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalarda; kimlik bilgileri tespit edilen O.I. isimli şüpheli şahıs Kasımpaşa’da yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şahsın yapılan sorgulamasında; uyuşturucu madde kullanmak, kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaktan suç kaydı olduğu tespit edilmiş, ayrıca yapılan kontrolde şahsın psikolojik tedavi gördüğü anlaşılmıştır.

Yaralı polisimizin kaldırıldığı hastanede tedavisi devam etmekte, hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN