Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın

Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın

Ankara'nın Akyurt ilçesindeki geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle iki saat sonra kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlatıldı.

Ankara'nın Akyurt ilçesinde Büğdüz Mahallesi'ndeki bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, çevredekileri korkuttu. Yangın, saat 13.00 sıralarında başladı ve kısa sürede büyüyerek büyük bir alana yayıldı.

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın itfaiyenin yaklaşık 2 saatlik yoğun çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenirken, uzman ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının büyümesini önlemek için tüm imkanlar seferber edildi. Sağlık ekipleri de olası bir durumda müdahale etmek üzere hazır bekletildi.

Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken, maddi hasarın büyük olduğu tahmin ediliyor. Özellikle atık malzeme ve kağıtların tamamen yandığı belirtiliyor.

Yetkililer, yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve yangının çıkış nedeninin kısa sürede belirleneceğini açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN