Sağda solda yetişiyor, değeri az biliniyor! Doğadaki en ucuz Omega 3, faydası saymakla bitmiyor

Sağda solda yetişiyor, değeri az biliniyor! Doğadaki en ucuz Omega 3, faydası saymakla bitmiyor

Neredeyse her yeşilliğin arasında yetişebilen doğanın en ucuz vitamin deposu sağlığa olan faydalarıyla gündeme geldi. Değeri az bilinen ya da faydaları yeteri kadar bilinmeyen bu ot artık vazgeçilmeziniz olacak. İşte detaylar…

Birçok kişi pirpirim otunun ne olduğunu bilmiyor. Lakin pirpirim otu aslında çoğumuzun bildiği semiz otu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça faydalı olan lakin değeri yeteri kadar bilinmeyen bu ot, özellikle ağaç köklerinde kendiliğinden yetişirken neredeyse birçok yeşil alanda görebileceğiniz bir ot. Doğadaki hem en ucuz hem de en güçlü Omega 3 kaynaklarından biridir. İşte pirpirim otunun faydaları…

yeni-proje-34.jpg

PİRPİRİM OTUNUN FAYDALARI

Pirpirim otu hastalıkların gelişmesini önlemeye yardımcı olmaktadır. Pirpirim otunun sağlık açısından olan faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Kalp Sağlığını Geliştirir
  • Kilo Kaybı Sağlar
  • Cilt Bakımı
  • Kanseri Önler
  • Kemikleri Güçlendirir
  • Böbrekte Kum Ve Taşı Döküyor
  • Kabızlığı Önlüyor

yeni-proje-35.jpg

UZMANLAR DA ÖNERİYOR

Prof. Dr. Güner Sönmez, pirpirim otuna ilişkin olarak şunları söylüyor:

“Evet siz semizotu diye biliyorsunuz. Değeri en az bilinen besinlerden biridir. Sağda solda, ağaç köklerinde kendiliğinden yetişir.

Doğadaki en ucuz ve güçlü Omega 3 kaynaklarından biridir. Ayrıca A, C, E vitamini, magnezyum, glutatyon kaynağıdır.”

yeni-proje-36.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN