THY Kabin Amiri Erdinç Orcan feci kazada can verdi

THY Kabin Amiri Erdinç Orcan feci kazada can verdi

Lüleburgaz'da meydana gelen korkunç olayda, bir otomobilin duvara çarpması sonucu çıkan yangın faciası büyük üzüntü yarattı. Aracın içinde mahsur kalan 44 yaşındaki Erdinç Orcan hayatını kaybetti. Orcan'ın THY personeli olduğu öğrenildi.

Dün gece saat 03.00 sıralarında, İstiklal Mahallesi Mehmetçik Caddesi'nde bulunan bir sitenin otoparkında yaşanan olayda, Erdinç Orcan idaresindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle duvara çarptı ve alev aldı. Kısa sürede büyüyen alevler, otoparktaki diğer araçlara da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık 6 saatlik bir mücadelenin ardından kontrol altına alabildi. Yangın sırasında site sakinleri tahliye edilirken, dumandan etkilenen 12 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yangının söndürülmesinin ardından yapılan incelemede, duvara çarpan otomobilde mahsur kalan ve Türk Hava Yolları (THY) personeli olduğu öğrenilen Erdinç Orcan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Orcan'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yangında toplam 5 araç kullanılamaz hale gelirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN