Tefecilere 'Kuyu-28' operasyonu: 160 kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tefecilere ve mali suç örgütlerine yönelik 58 ilde "Kuyu-28" operasyonlarının düzenlendiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya operasyonlarda 160 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyada, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 58 ilde "Kuyu-28" operasyonlarının düzenlendiğini açıkladığı paylaşımında operasyonun detaylarını paylaştı.

Operasyon kapsamında, "Tefecilik", "Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına yönelik nitelikli dolandırıcılık", "Kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık", "Edimin ifasına fesat karıştırma", "Resmi belgede sahtecilik" ve "Vergi usul kanununa muhalefet" suçlarının işlendiği tespit edilen 160 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki organize suç örgütleri ve çeteler gibi tefecilere de göz açtırmayacağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN