Bu smoothie ile sadece 2 hafta akşam yemeğinde tüketip sonra inanılmaz güzel bir cilde sahip olmanız mümkün

Bu smoothie ile sadece 2 hafta akşam yemeğinde tüketip sonra inanılmaz güzel bir cilde sahip olmanız mümkün

Cildinizdeki lekeler ve yaşlanma izleri canınızı mı sıkıyor? Haberimizi okuduktan sonra bunu dert etmenize gerek kalmayacak. Çok kolay hazırlayabileceğiniz bu smoothie ile dilediğiniz cilde kavuşmanız hayal değil...

Kadın erkek demeden herkesi hayali kusursuz sağlıklı bir cilde sahip olabilmek. Peki sağlıklı bir cilde sahip olabilmek içine hangi smoothie yapmalıyız? Haberimizde paylaştığımız bu smoothie tarifini sadece 2 hafta akşam yemeklerinizin yerine tüketerek, o hayal ettiğiniz kusursuz sağlıklı bir cilde sahip olmanız mümkün. Şaşırtıcı derecede güzel bir cilt elde etmek için bu akşam yemeği yöntemini hemen uygulayın ve 2 hafta içinde istenen sonuçları bekleyin.

BU SMOOTHİE İLE SADECE 2 HAFTA AKŞAM YEMEĞİNDE TÜKETİP SONRA İNANILMAZ GÜZEL BİR CİLDE SAHİP OLMANIZ MÜMKÜN

basliksiz-4.jpg

Yulaf anti bakteriyel etkiye sahiptir, akne ve cilt enfeksiyonlarını önler. Yulaf ezmesinin içerdiği amino asitler yaşlılık lekelerinin, koyu lekelerin deri üzerinde azalmasına yardımcı olur. Bu arada, kırmızı etli ejder meyvesi, C vitamini açısından zengin, antosiyanin içeriği içeren, güçlü bir antioksidan olan, yaşlanma sürecini yavaşlatan, yüksek bir meyvedir.

Her iki bileşenin kombinasyonu, içeriden güzel bir cilt elde etmenize, kardiyovasküler hastalıkları önlemenize, bağışıklığı iyileştirmenize ve vizyonu iyileştirmenize yardımcı olacaktır.

EJDER MEYVELİ YULAFLI SMOOTHİE YAPMAK İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

  • 1 adet kırmızı etli ejder meyvesi
  • 2 yemek kaşığı süt tozu
  • 500 ml su
  • 30 gr yulaf
  • Biraz toz şeker

EJDER MEYVELİ YULAFLI SMOOTHİE NASIL YAPILIR?

Ejderha meyvesini güzelce soyalım ve dilimlere ayıralım. Uygun bir tencereye 500 ml suyu alalım. Üzerine yulaf ezmesi ve süt tozunu ekleyip iyice karıştıralım ve tencerenin kapağını kapatıp 10 dakika kısık ateşte pişirelim. Ardından biraz toz şeker ekleyip ve karıştıralım. Yulaf sütünü soğumaya bırakalım ve ardından buzdolabına kaldırıp orda soğumasını sağlayalım.

basliksiz-7.jpg

Yulaf sütü soğuduktan sonra blenderdan geçirelim, içine ejder meyvesini ekleyip ve tekrar blenderdan geçirelim. Yulaflı smoothie, serin, besleyici ve düşük kalorili bir içecektir. Akşam yemeği yerine bu içeceği kullanmak kilo vermenize, güzelliğinize son derece iyi gelecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN