Narin Güran cinayetinde yeni gelişme, ısırık izi karşılaştırılacak: Anne hastanede

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme, ısırık izi karşılaştırılacak: Anne hastanede

Narin Güran dosyasında yeni bir gelişme yaşandı. Hastaneye götürülen anne Yüksel Güran’dan diş ölçüsü alınacak. Alınacak ölçünün Narin’in ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izi ile karşılaştırılacağı öğrenildi.

Diyarbakır’da günlerce arandıktan sonra 8 Eylül tarihinde cansız bedeni bir dere kenarında bulunan Narin Güran dosyasında yeni bir gelişme yaşandı.

“Kasten öldürme ve iştirakten” cezaevinde bulunan Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran öğle saatlerinde Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine getirildi.

Amida Haber'de yer alan habere göre, hafta sonu olmasına rağmen hastane açıldı, uzmanlar çağrıldı. Anne Yüksel Güran’dan diş ölçüsü alınacak. Alınacak ölçünün Narin’in ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izi ile karşılaştırılacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN