Rusya'dan şaşırtan Atatürk Havalimanı açıklaması

Rusya'dan şaşırtan Atatürk Havalimanı açıklaması

Kremlin, 28 Haziran Salı günü meydana gelen İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili tartışılacak bir açıklama yaptı.

Reuters'ın haberine göre, Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, söz konusu saldırının, Rusya'nın Türkiye ve Avrupa'da saklanan "teröristlerle" ilgili uyarılarının Türk ve Avrupalı güvenlik birimlerince "dikkate alınmamasının" sonucu olabileceğini iddia etti.

Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır; Rus tarafı, terörle bağlantılı olduğundan şüphelenilen kişilerin Türkiye ve diğer bazı Avrupa ülkelerinde saklandığı konusunda Türk ve Avrupalı meslektaşlarını uyarıyor" dedi.

Peskov, "Rus tarafı, bunların çoğunda ya yeterince dikkate alınmadı ya da meslektaşlarımızdan herhangi bir karşılık almadı. Maalesef İstanbul saldırısı da bu ihmalin bir sonucu olabilir" diye ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN