Robin van Persie Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'a da gol atmak istiyor

Robin van Persie Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'a da gol atmak istiyor

Fenerbahçe'nin tartışılan adamı Van Persie, ilk 11’e dönüyor. Hollandalı, Beşiktaş’tan sonra Galatasaray'ı da avlamak istiyor

Fenerbahçe’de Robin van Persie hazır kıta. Sakatlığı nedeniyle Konyaspor deplasmanına götürülmeyen ancak daha sonra iyileşen Hollandalı futbolcu, derbide Sarı-Lacivertlilerin bir numaralı gol umudu olacak.

16-04/13/robin_van_persie.jpg

Ligde 10 gol atan Robin van Persie, sezonun ilk derbisini boş geçip ‘Gerçek Fenerbahçeli’ olma şansını rövanşa bırakmıştı. Yıldız futbolcuyla Teknik Direktör Vitor Pereira da özel olarak ilgileniyor. Pereira’nın, “Senden bu maçta gol atmanı ve daha fazla sorumluluk almanı bekliyorum” dediği bildirildi.

16-04/13/resimid_2191943-1460540816.jpg

Öte yandan Fernandao, Galatasaray maçlarında sergilediği başarılı performans ile dikkat çekiyor. Brezilyalı golcü, Sarı-Kırmızılı takım karşısında oynadığı 6 resmi maçta 4 gol attı. Bu akşam maça yedek kulübesinde başlayacak olan Fernandao, maçın gidişatına göre görev alacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN