Fethullah Gülen Öldü / Yenidoğan Çetesi Ağını Böyle Kurmuş

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un yorumuyla KARAR TV ekranlarında yayınlanan Bi' Karar Ver, kritik gündemi tartışıyor.

KARAR TV ekranlarında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un yorumuyla yayınlanan Bi' Karar Ver programı, siyasetin ve gündemin nabzını tutmaya devam ediyor.

Gelecek Partisi Genel Başkan Vekili Ayhan Sefer Üstün, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi arasında yapılamayan birleşme görüşmelerini yorumluyor!

Peki, programda hangi konu başlıkları konuşuluyor?

1- FETÖ lideri Fethullah Gülen öldü. Duyuruyu örgüte yakın Herkul internet sitesi ve yeğeni Ebuseleme Gülen yaptı
2- Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, özel hastanelerde “yapısal reformların” gündemde olduğunu açıkladı. Bu açıklama ne anlama geliyor?
3- İstanbul Barosunda seçimleri İbrahim Kaboğlu kazandı. Kaboğlu, ilk olarak “Değişmez maddelere olumlu anlamda dokunulabilir.” Açıklamasını yaptı. Nasıl değerlendirilmeli?
4- AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Âlâ’nın, Yenidoğan çetesi ve iktidarın DEM Parti adımı noktasındaki açıklamaları nasıl yorumlanmalı?
5- Gelecek Partisi ve DEVA Partisi arasındaki birleşme görüşmeleri neden sonuçlanamadı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN