Akaryakıt alacaklar o tarihi bekleyin, indirim yolda! Benzine 1,87 TL, motorine 1,65 TL indirim geliyor

Akaryakıt alacaklar o tarihi bekleyin, indirim yolda! Benzine 1,87 TL, motorine 1,65 TL indirim geliyor

Araç sahiplerine müjde! O tarihte benzine 1,87 TL, motorine ise 1,65 TL indirim geliyor...

Akaryakıt fiyatlarında uzun zamandır beklenen indirim haberi nihayet geldi. 22 Ekim 2024 Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin fiyatlarında düşüş yaşanacak.

BRENT PETROL VE DÖVİZ KURUNDAKİ DALGALANMALAR BELİRLEYİCİ OLDU

Brent petrol fiyatlarının varil bazında son bir haftada %7,3 oranında düşüş göstermesi, Ekim 2023’ten bu yana kaydedilen en sert gerileme olarak dikkat çekiyor. Döviz kuru hareketliliğiyle birlikte bu düşüş, Türkiye’de akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiledi.

Akaryakıtta tabela değişti: Benzine zam geldi - Balıkesir Haberleri

22 Ekim'den itibaren benzin fiyatına 1,87 TL, motorin fiyatına ise 1,65 TL indirim uygulanacak. Araç sahipleri için sevindirici olan bu gelişme, özellikle akaryakıt fiyatlarının son dönemde vergi artışları ve döviz kuru dalgalanmaları nedeniyle yükseldiği bir dönemde büyük bir rahatlama sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN