Başkan Seçer, Alkım Sümer'in acılı gününde yanında oldu

Başkan Seçer, Alkım Sümer'in acılı gününde yanında oldu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Alkım Sümer’in annesi Teslime Sümer’in cenaze törenine katıldı. Seçer, Akbelen Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenin ardından, Sümer’in ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Alkım Sümer'in annesi Teslime Sümer’in cenaze törenine katıldı.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhum Teslime Sümer toprağa verildi. Başkan Seçer, Akbelen Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenin ardından, Sümer’in ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Cenaze törenine; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile Hasan Ufuk Çakır, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP MYK Üyesi Hatice Us, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Okan Süleyman Kaya, CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, CHP önceki dönem milletvekilleri, il başkanları, ilçe başkanları, parti yöneticileri, Meclis üyeleri, partililer, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları ile merhumun ailesi ve sevenleri ile Alkım Sümer’in mesai arkadaşları katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN