Altın borcu olanlar bu haberle yıkılacak! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Gram altın o tarihte 5 bin lira olacak

Altın borcu olanlar bu haberle yıkılacak! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Gram altın o tarihte 5 bin lira olacak

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip edilmekte. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) politika faizini yüzde 50'de sabit tutması ile birlikte altın fiyatlarında hareketlilik başladı. Gram ve çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan uyarı geldi. Altın borcu olanlar bu haberle yıkılacak! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı. Gram altın o tarihte 5 bin lira olacak!

Türkiye'de birçok vatandaş parasını altına yatırım yapmakta. Özellikle gram ve çeyrek altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar yatırımcılar tarafından merakla takip edilmekte. Son olarak Merkez Bankası'nın faizi sabit tutmasının ardından altında hareketlilik başladı. Gram ve çeyrek altın fiyatları rekora doğru koşarken gözler Kasım ve Aralık ayına çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı satılır mı? 21 Ekim 2024 bugün altın fiyatları ne kadar oldu?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan uyarı geldi. Altın borcu olanlar bu haberle yıkılacak! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı. Gram altın o tarihte 5 bin lira olacak. Geç kalan başını duvarlara vuracak. İşte Selçuk Geçer'in gram altın tahmini ve 21 Ekim Pazartesi 2024 güncel altın fiyatları...

ALTIN BORCU OLANLAR DİKKAT! SELÇUK GEÇER TARİH VEREREK UYARDI, 5 BİN LİRA OLACAK

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer kendi YouTube sayfasında altın fiyatları ile ilgili yeni bir video yayımladı. Geçer, gram altın fiyatları ile ilgili korkutucu bir açıklamada bulundu. Geçer, ons altındaki artışın gram altın fiyatlarını doğrudan etkilediğini belirterek, yakın gelecekte yeni yükselişlerin olacağını öngördü. "Gram altın 5.000 TL seviyesine yükselebilir" diyen Geçer, altın ve doların yeni rekorlar kıracağını öngörüyor. Özellikle ons altını 2.700 dolar seviyesini aşmasıyla birlikte, "Bu yıl altın 3.000 dolara ulaşır mı?" sorusunun gündeme geldiğini ifade etti.

yeni-proje-2024-10-21t105237-443.jpg

Geçer aynı zamanda Merkez Bankası faiz indirimlerine giderse ve piyasalarda belirsizlikler artarsa, doların yükselmesiyle gram altının yıl sonuna doğru 4.000 TL hatta 5.000 TL seviyelerini görebileceğini vurguladı. Dolar sabit kalsa bile gram altının 3.000 TL seviyesinin üzerine çıkacağını belirten Geçer, mevcut fiyatların 2.990 TL civarında olduğunu hatırlatarak, "Altın fiyatları yükselmeye devam edecek" şeklinde konuştu.

21 EKİM 2024 PAZARTESİ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 3.107,22

Satış: 3.110,75

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 4,971.55

Satış: 5,086.08

yeni-proje-2024-10-21t105310-339.jpg

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 9,912.02

Satış: 10,172.16

CUMHURİYET ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 20,610.00

Satış: 20,921.00

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN