Burası Amerika değil Türkiye! Tam 1 metre boyunda, evin içerisinde dehşet saçtı: O ilimizde istila başladı

Burası Amerika değil Türkiye! Tam 1 metre boyunda, evin içerisinde dehşet saçtı: O ilimizde istila başladı

Havaların bir ısınıp bir soğumasıyla birlikte yılınlar kış uykusuna halen yatmış değil. Beslenmek için dışarıyı aktif olarak gezen bu yırtıcı sürüngenler zaman zaman insanların yaşadığı bölgelere girebilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesin korkmasına neden oldu. Burası Amerika değil Türkiye! Tam 1 metre boyunda, evin içerisinde dehşet saçtı. O ilimizde istila başladı. Acil kurtarma ekipleri kırmızı alarm verdi.

Genellikle yaz aylarında görülen ve kışları yuvalarında uyuyarak geçiren yılanlar bu sefer dehşet saçtı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamına girdi. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil Türkiye! Tam 1 metre boyunda, evin içerisinde dehşet saçtı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı!

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE

Son dönemde sosyal medyada aktif olarak görüntüleri paylaşılan yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Havaların bir ısınıp soğumasıyla birlikte yılanlarında dengesi şaşmış durumda. Hatay'dan gelen son görüntüler ise herkesi korkuttu. Dev yılan evin içerisinde dehşet saçtı. Hatay'dan gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Şehir merkezinde bulunan bir evin içerisinde tam 1 metrelik yılan görüldü.

yeni-proje-2024-10-21t103330-000.jpg

TAM 1 METRE BOYUNDA, EVİN İÇERİSİNDE DEHŞET SAÇTI! O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Olay İskenderun’un Kocatepe Mahallesi’nde bir evde meydana geldi. Evlerine bir yılanın girdiğini gören ev sakinleri korku ve panik yarattı. 112 acil çağrı merkezini arayan ev sahipleri, itfaiyeden yardım istedi. Vatandaşların yardımına koşan itfaiye ekipleri, yılan yakalama operasyonlarını başlattı. Kısa sürede bulunan yılan itfaiye ekipleri tarafından özel aparatlar kullanılarak yakalandı. Yakalanan yılan yerleşim yerlerinden uzak bir noktada doğal yaşam alanına bırakıldı.

yeni-proje-2024-10-21t103317-160.jpg

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan yeni bir uyarı yapıldı. Güvenlik görevlileri dengesiz hava şartlarından dolayı yılan vakaların daha da artabileceğini belirterek bölgedeki vatandaşları yılan saldırıları karşısında uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN