Mustafa Sandal'dan Kemal Memişoğlu'na ağır sözler! Resmen ateş püskürdü: "Yapamıyorsan istifa et"

Mustafa Sandal'dan Kemal Memişoğlu'na ağır sözler! Resmen ateş püskürdü: "Yapamıyorsan istifa et"

Türkiye’yi ayağa kaldıran yenidoğan çetesi skandalı sonrası Mustafa Sandal’dan Kemal Memişoğlu’na ağır sözler geldi. Sandal yaptığı paylaşımla resmen ateş püskürdü. İşte “Yapamıyorsan istifa et” diyen Sandal’ın o paylaşımı…

İstanbul'da ortaya çıkan yenidoğan çetesi skandalı, Türkiye'nin sağlık tarihine damga vuran olaylar arasında yer alıyor. Bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak bebek ölümlerine neden olan bu çetenin faaliyetleri, büyük bir tepkiyle karşılandı. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulundu.

SKANDALIN BOYUTLARI

Yenidoğan çetesi olarak bilinen suç örgütünün, 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarıyla işbirliği yaparak bebek ölümlerine yol açtığı ortaya çıktı. Bu olay, tüm Türkiye'yi derinden sarstı ve büyük bir infiale neden oldu. Mustafa Sandal, bu durumun ardından yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

mustafa-sandal-yenidogan-cetesi-tepkisi-1.jpg

SERT AÇIKLAMALAR!

Sandal, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Tarihimizin en büyük skandalı patlamış, bebekler para için öldürülmüş" dedi. Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun "Kamuoyu, yenidoğan çetesiyle meşgul ediliyor" ifadesine sert tepki gösteren Sandal, "Meşgul değil, ana konumuz bu!" ifadesini kullandı.

SANDAL’DAN İSTİFA ÇAĞRISI!

Sandal, Sağlık Bakanı'na yönelik olarak, "Biraz da siz meşgul olun ya da istifa edin de hala açık olan o hastaneler kapatılsın ve dışarıda gezen suçlular cezasını bulsun!" diyerek, istifa çağrısında bulundu. Ünlü sanatçının bu sözleri, sosyal medyada büyük yankı buldu ve kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşti.

Yenidoğan çetesi skandalı, sadece sağlık sektöründeki ihmalleri değil, aynı zamanda toplumun güvenliğini de tehdit eden bir durumu gözler önüne serdi. Mustafa Sandal’ın bu konudaki cesur duruşu, kamuoyunun dikkatini çekerken, sağlık sisteminin sorunlarına dair daha fazla tartışmanın yapılmasını sağladı. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun bu duruma nasıl yanıt vereceği ise merak konusu.

mustafa-sandal.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN