Avrupa Victor Osimhen'i konuşuyor! Ronaldo'nun kırılamaz rekorunu kırdı

Avrupa Victor Osimhen'i konuşuyor! Ronaldo'nun kırılamaz rekorunu kırdı

Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'de deplasman galibiyet serisi rekorunu kırdı. Karşılaşmanın yıldızları Mauro Icardi ve Victor Osimhen oldu. Özellikle Osimhen, attığı röveşata golüyle Ronaldo’nun rekorunu tarihe gömdü.

ESMAGÜL KOÇAK

Avrupa futbolu, Galatasaray’ın yıldızı Victor Osimhen’i konuşuyor! Galatasaray’ın Onvo Antalyaspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada Osimhen, attığı etkileyici röveşata golüyle dikkatleri üzerine çekti. Osimhen, 3.5 metre yükseğe çıkarak attığı golle, Cristiano Ronaldo’nun Juventus formasıyla kaydettiği efsanevi röveşata rekorunu kırmayı başardı. Bu tarihi an, Avrupa’da büyük yankı uyandırdı.

adsiz-tasarim-19.jpg

GALATASARAYDAN YENİ REKOR GELDİ!

Maçta Mauro Icardi de Galatasaray adına 2 gol kaydederken, takımının Süper Lig'deki galibiyet serisine büyük katkı sundu. Bu galibiyetle Galatasaray, Süper Lig tarihinde deplasmanda üst üste 13 maç kazanarak yeni bir rekorun sahibi oldu. Geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanan sarı-kırmızılı ekip, bu sezona da deplasmandaki 4 maçını kazanarak rekor serisini Fenerbahçe ile paylaştıktan sonra kırmayı başardı.

yeni-proje-28.jpg

SARI KIRMIZILI TAKIM LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Galatasaray’ın Süper Lig’deki yükselişi devam ederken, ligde yenilmezlik serisi de 10 maça çıktı. Son mağlubiyetini geçen sezonun 37. haftasında Fenerbahçe’ye karşı alan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon oynadığı 9 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi ve liderliğini sürdürdü.

Osimhen’in rekor kıran röveşata golü, sadece Galatasaray’ın galibiyetine değil, futbol dünyasının gündemine de damga vurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN